Youth World Cup 2020

Youth World Cup 2020

Publisert av Chantal Jørgensen den 22.12.20. Oppdatert 04.01.21.

Youth World cup 2020 skulle egentlig holdes i Kronenberg Nederland i perioden 03. til den 12. juli. Grunnet den spesielle situasjonen Covid-19 har laget verden over ble det vedtatt at Youth World Cup i Nederland var avlyst, men det ville arrangeres som en digital konkurranse. Dette ga ungdommene verden over gode muligheter til å vise fram sine ferdigheter på hjemmebane, men de kunne fremdeles ikke konkurrere på sin egen eller familie medlems hest. Landslaget for Norges youth var Martine Hole, Cecilie Østby-Deglum, Alva Dysjaland, Hanna Wensaas, Sarah Guttormsen, Tiril Scheen Jensen, Emilie Wildhagen Risan og Thea Finjarn.

I Showmanship startet Cecilie med hesten Pass On Your Passion, Sarah med hesten LG Another Success og Martine med hesten Art I Good. I Horsemanship startet Emilie med hesten Music Mr Poco og Sarah med hesten LG Another Success. I Trail startet Thea  med hesten ARC Snappy Mandera , Martine med hesten Freckled Little Leo og Sarah med hesten LG Another Success. I klassen Hunter Seat Equitiation startet Alva med hesten Bueno Cashstarlight, Martine med hesten Art I Good og Hanna med hesten Art I Good. I Ranch Riding startet Hanna med hesten Reminic On Color, Tiril med hesten Roosters Hot Date og Alva med hesten Bueno Cashstarlight. I Reining klassen startet Hanna med hesten Spat Olena Gun. I Freestyle klassen startet Tiril med hesten Roosters Hot Date. 

I Showmanship plasserte Sarah Guttormsen som nr 7, Gratulerer!

I Reining plasserte Hanna Wensaas som nr 19, Gratulerer!

I Ranch Riding plasserte Hanna Wensaas som nr 6 og Tiril Scheen som nr 20, Gratulerer!

I Trail plasserte Sarah Guttormsen som 12, Gratulerer! 

 

Ungdommene sin innsats og sitt arbeidet viste i den totale plasseringen som nr 10!!

NQHA ønsker å takke teamleder Lizza Thunberg og manager Marianne Østby-Deglum for en ytterst god jobb med ungdommene i en krevende og anderledes situasjon. NQHA ønsker også å takke generøse hesteeiere som gir ungdommene muligheten til å være med på YWC2020. Hestene er eid av:

Music Mr Poco - Thea Mathilde Ekman

LG Another Success - Marian Stensbøl

Pass on Your Passion - Chantal Sandal Jørgensen 

Art I Good - Margit Kjeraas

Bueno Cashstarlight - Rune Oddleif Vasbø

Reminic on Color - Familien Haldammen

Roosters Hot Date - Lena Osteras Myrseth

Spat Olena Gun - Lena Myrnes Flesjå

ARC Snappy Madera - Henriette Brustad

Freckled Little Leo - Hanne Fredrikke Flesche