NQHA Rekrutterings Trening 18-19 mars 2023

NQHA Rekrutterings Trening 18-19 mars 2023

Publisert av Chantal Sandal Jørgensen den 05.02.23. Oppdatert 27.02.23.


Er du en kommende rytterspire innenfor western og quarter miljøet, eller beginner, youth, amatør eller open rytter - Bli med på treningshelg!

NQHA ønsker å invitere til treningshelg den 18-19.03.2023, med trener Gina Victoria Lia.

Treningen vil ta sted på Stall Stensbøl i Roverud, og du må ta med egen eller lånt hest.

Gina har lang erfaring fra konkurranse banen både i Norge og i utlandet. Hun har blant annet vært med på flere Youth World Cup's, startet på Youth World Show og konkurrert aktivt i Europa og USA. Hun har ridd for St. Andrews Collage Equestrian team under studier i USA. For tiden så jobber Gina som trener i Tyskland, samtidig som hun studerer en master innenfor idrett.


Priser for helgen inkluderer trening og felles lunsj på lørdag og søndag:

NQHA medlemskap: 1800kr 

Youth medlemskap: 1600kr 

Ikke NQHA medlem: 2250kr 

Hvis du ønsker sengeplass og oppstalling koster dette +200kr. 

Oppdatert informasjon: Denne treningen er åpen for alle uavhengig av rytterens alder, hestens rase eller westernerfaring. Har du spesifikke grener du ønsker å trene på, så gi oss beskjed i påmeldingen din. Det blir satt opp 2 pass til lørdag og søndag, med første pass før lunsj og andre pass etter lunsj. NQHA serverer felles lunsj begge dagene. En oversikt over tidene kommer nærmere treningshelgen, som blir satt opp av oss basert på påmeldingene. En ca estimering så begynner treningen klokken 08/09, og er ferdig klokken 17/18, men dette kommer vi tilbake med informasjon som nærmere treningshelgen. Har du noen ønsker på tid grunnet transport, så er vi åpen for å tilpasse oss så langt det lar seg gjøre. 

 

Påmelding sendes til Chantaljrgensen@gmail.com, og påmeldingen er ikke sikret før den er betalt. 

Betaling gjøres inn på konto 05390730987, husk å skriv hvem treningen gjelde for og den skal være registrert før treningshelgen.