Informasjon om ungdomssamlingen 24-25.09.2022

Informasjon om ungdomssamlingen 24-25.09.2022

Publisert av Chantal Sandal Jørgensen den 09.09.22.

Her kommer litt informasjon til ungdommene og foresatte.

 

På fredag kan ungdommene møte opp på Stall Stensbøl fra kl 18, og vi vil ha en felles middag/kvelds med ungdommene kl 19. Her vil vi bruke tid på at ungdommene blir kjent med hverandre og oss i Youth-gruppen. Ungdommene vil få nærmere informasjon om timeplanen gjennom helgen her. Ungdommene skal hentes på søndag kl 15, og vi i Youth-gruppen vil være tilgjengelig på Stall Stenbøl fram til ca kl 17. 

Vi fortsetter å praktisere at ungdomssamlingen foregår uten foresatte tilstede.

Ungdommene som har med hest trenger å ha med alt det nødvendige utstyret for å kunne både ri og trene showmanship. I showmanship holder det å ha med en god grime og kjetting-leietau, hvis du ikke har showgrime. Ta med nok grovfór og kraftfór for helgen.

Vi spiser felles måltid gjennom hele helgen. Hvis det er noen allergier så må vi ha beskjed om det i god tid.

Ungdommene må pakke med seg noe å sove i som dyne/sovepose, pute og laken. Husk å pakk klær etter været, til å både kunne oppholde seg på utebanen, ridehuset og inne. 

Ungdommen må ta med ferdig signert "avtale mellom ungdommene og NQHA" til samlingen på fredag, vedlegget ligger lengre nede på siden.

 

Betalingsinformasjon:

Betal inn 2200kr til kontonummer 1503.81.89457, husk å marker betalingen med ungdommen sitt navn.

Vi minner om at alt av inntekter og sponsor til NQHA´s ungdomsgruppe settes inn på en egen Youth-konto. Hvis ungdomsrytteren eller den foresatte velger å forlate eller bryte reglementet til NQHA´s ungdomsgruppe, fraskrives retten til de inntjente midlene. Disse midlene blir kun brukt for felleskapet av NQHA´s ungdomsgruppe i regi av samlinger og-/eller konkurranse. 

 

Vi gleder oss masse til helgen!